Mineralparken

07000 Agder Taxi og Mineralparken/Klatreskogen klatrepark har et samarbeid og vi tilbyr derfor faste priser på transport til parkene. Enten dere er en skoleklasse, vennegjeng eller forening, tilpasser vi transporten til deres behov. Vi tilbyr flere bilstørrelser, transport en vei – tur/retur samme dag, alt til faste priser!

Ta kontakt på telefon 07000 eller på e-post til booking@agdertaxi.no for bestilling.

Mineralparken er en unik opplevelse for små og store, barn og voksne. Utstillingen inne i fjellet, alle aktivitetene, de vakre omgivelsene og det helt spesielle temaet i parken, gjør den unik på verdensbasis. Utstillingen er omtalt som Europas flotteste og mest spektakulære samling av steiner og mineraler. Alle barn elsker stein og på Mineralparken kan de lage figurer og smykker av stein. De kan se på stein og krystaller fra hele verden, de kan gå på leting etter dem, de kan ta på dem og lære om dem, slik de ikke kan noen andre steder. 

Parken videreutvikles hvert eneste år og siden 2005 har den utvendige delen av parken gjennomgått en total forandring. Små og store kan leke og kose seg, og i høysesongen kan man prøve aktiviteter som boblefotball, lasertag, kano, sykkelbåt, vannsklie, stort lekestativ, stort sjakkbrett og mye mye mer.  

Klatreskogen ligger idyllisk til med zipliner som krysser elven Otra underveis og er uten tvil den flotteste høydeparken i Norge. Klatreparken er like ved siden av Mineralparken med felles parkeringsplass og resepsjon.

Her finnes to avdelinger, Junior park og Grand park.  Junior Park, er for barn mellom 4 og 10 år (min. 100 cm) og har mange av de samme aktivitetene som grand park, men med et sikkerhetssystem tilpasset de minste. Det er to løyper og to ziplines, og aktivitetene er bygget mellom 4-8 meter over bakken. Grand park, er for voksne og større barn over 10 år (min. 140 cm). Her finnes 50 aktiviteter, med blant annet tarzan swing, 4 ziplines over Otra og en 12 meter høy klatrevegg med Skyfall (frittfall hopp) ned igjen. Alle klatrere under 18 år må ha signert samtykke fra en ansvarlig voksen. I Grand park må man i tillegg klatre med voksne om man er under 14 år. 

Besøk www.mineralparken.no og www.klatreskogen.no for mer informasjon om stedene.