19. februar 2019

Vi støtter lokalidretten

Vi i 07000 Agder Taxi er stolte over at vi i de siste månedene inngått samarbeid med de tre aller største og i lokalidretten på Sørlandet. Sørlandets Travpark, IK Start og Vipers Kristiansand er tre tungvektere av noen aktører, som vi er svært stolte av å samarbeide med. 07000 Agder Taxi blir godt synlige i Travparken, på Aquarama og ikke minst på Sør Arena. Vi gleder oss over å være med i disse betydelige partnernettverkene!

Arne Simonsen, kommersiell leder i Start, gleder seg over det siste tilskuddet i partnernettverket.

– Selv om Start rykket ned til Obos-ligaen vil næringslivet samarbeide med klubben, og det er veldig viktig for oss. Vi legger til rette og gjør alt vi kan for at våre samarbeidsbedrifter skal trives, dra stor nytteverdier av hverandre og ikke minst få gode opplevelser på kamp, sier Simonsen.

Ingvar Ludvigsen, markedssjef ved Sørlandets Travpark er også ekstatisk:

– For en uke dette har blitt, med vår tredje nye partner på plass! Vi er utrolig glade for at Agder Taxi 07000 ser vårt nettverk og vår sport som interessant. Dette er en sterk merkevare, og en tjeneste som alle vil ha behov for. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å hoppe inn i de hvite bilene de gangene man har behov for taxi. Da ringer man 07000!

Vipers Kristiansand har gjort underverker i norsk topphåndball de siste årene. Fra et tilskuersnitt på rundt 400 tidlig på 2000-tallet og frem til 2014, er nå Aquarama stappfull (~2000) av håndballinteresserte sørlendinger. De største internasjonale kampene selges ut på sekunder, noe som er en utrolig god prestasjon. Vi i 07000 Agder Taxi er stolte over å få være med på laget, og gleder oss til å se hvor langt dette laget kan gå!