Pirattaxi til Dyreparken

Våre piratsjåfører står i hele sommer klare til å kjøre små pirater til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral!
Opplev magiske sjørøvernetter i Dyreparken fra 8. juli til 4. august, vi kjører alle dager det er forestilling gjennom hele sommeren.

Transporten er satt opp som bussruter, som automatisk kjører innom stoppestedene på ruteplanen til venstre. Det er altså ikke nødvendig og bestille på forhånd. NB! Dersom du ønsker å hentes på Hamre Familiecamping må du derimot gi beskjed på forhånd ettersom bussen ikke kjører innom det stoppestedet uten beskjed på forhånd.

Dersom du har barn under ti år som skal være med, vennligst gi beskjed til oss via chat her på nettsiden, eller på telefon 07000. Dette for å sikre at vi har nok sikringsutstyr med i Pirattaxiene.

Prisen er på 160,- kroner per person. Denne prisen inkluderer transport både til og fra forestillingen som begynner henholdsvis klokken 21 og klokken 23. Showet varer ca. 70 minutter, og returen går ca. klokken 22:45 og 00:45.